Results 1 to 2 of 2

Thread: Jurgen Verstrepen Weblog

 1. #1

  Arrow Jurgen Verstrepen Weblog

  http://jurgenverstrepen.skynetblogs....er=7&unit=days

  Welkom op mijn log. Na de 3e verbanning van mijn talkradio&tv programma op 14 maart 2004 heb ik besloten om in het parlement te gaan strijden voor een depolitisering van de media en een absoluut vrije media zonder monopolie. 15 jaar lang heb ik talkradioprogramma's gemaakt waarin de bevolking ongecensureerd kon praten over actualiteit, politiek en maatschappelijke trends. In onze democratie kunnen sommigen dit soort media niet verdragen. Verstrepen verbannen dus maar.. Wel. I'll be back... Mediacommissie, maak je klaar voor een strijdlustig mediamens!

  Aangezien iedereen mij al jarenlang in een politiek hokje probeert te steken..have fun met het analyseren van mijn volgende meningen... Aangezien heel wat mensen nu maar al te graag (en vooral journalisten met een vooringenomen mening) mijn stellingen willen lezen..gun ik hen dit niet. Als rasecht democraat en overtuigd rationeel denkend mens, mét een politiek visie’ wil ik graag even een aantal lijnen hier neerpennen. Ik heb beslist, en ik zit meteen achter de schutskring. Op basis van vooroordelen en vooringenomenheid. De ‘zelfverklaarde’ democraten hebben hun mening en oordeel. Er zal niet geluisterd worden. De kleur is volgens die anderen duidelijk, het oordeel is geveld. Ik stel alleen maar vast dat diezelfde mensen oordelen op basis van datgene wat zij de ‘andere’ verwijten. Enggeestig, bekrompen en …antidemocratisch. Hoezo? Mensen die niet erkennen dat maatschappij en partijen evolueren, of mensen als individu, zijn een prototype van bekrompen en conservatief denken. De paradox. Als je media in je hand hebt kan je dat natuurlijk verkopen. Helaas, pindakaas. Als je iemand 10 of 15 jaar na de feiten wil laten veroordelen voor wat die persoon deed of heeft gezegd in die periode…dan leef je in het verleden. Dan ben je conservatief…niet progressief. Natuurlijk kan ik hier een urenlange discussie over beginnen..hou mij gewoon in het oog.. want hier komt progressief rechts.!

 2. #2
  "Du bist das Bild, das ich in mir barg..."
  „Friend of Germanics”
  Funding Membership Inactive
  Siegmund's Avatar
  Join Date
  Sep 2004
  Last Online
  Tuesday, April 11th, 2017 @ 10:14 PM
  Ethnicity
  Germanic
  Gender
  Politics
  Folkish
  Posts
  1,022
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  20
  Thanked in
  19 Posts

  Post Re: Jurgen Verstrepen Weblog

  Quote Originally Posted by Frans_Jozef
  Helaas, pindakaas.
  Must be one of those adorable Vlaams expressions that I half-remember from my sojourn in your beautiful country... My translator gives: "Unfortunately, peanut cheese." LOL

Similar Threads

 1. Groene Nationalisten Weblog
  By Maalder in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 2
  Last Post: Saturday, December 11th, 2010, 01:24 PM
 2. Jurgen Verstrepen maakt lawaai
  By Frans_Jozef in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Thursday, January 4th, 2007, 03:33 PM
 3. Apolitea-weblog - voor de vorming van de politieke soldaat
  By Metaposos in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Saturday, July 23rd, 2005, 11:16 PM
 4. Replies: 0
  Last Post: Sunday, July 3rd, 2005, 09:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •