Results 1 to 5 of 5

Thread: 12 000 Forbryterportretter er n p nett

  1. #1
    Member Utgards-Loke's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Last Online
    Tuesday, November 14th, 2017 @ 04:56 AM
    Ethnicity
    Norwegian
    Country
    Norway Norway
    State
    Buskerud Buskerud
    Gender
    Posts
    28
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    2 Posts

    12 000 Forbryterportretter er n p nett


    Har du en eller flere kriminelle blant dine forfedre? Da kan du vre heldig finne bilde av ham eller henne blant de rundt 12 000 portrettene av arresterte og fengslede som i dag blir lagt ut skbart i Digitalarkivet.
    https://www.arkivverket.no/nyheter/f...rtrett-pa-nett

    foto arkivet:
    https://foto.digitalarkivet.no/fotow...oriske%20foto/
    Fe dr, frender dr, en sjl dr p samme vis;
    men ordets glans skal aldri d i refullt ettermle.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Last Online
    Friday, June 22nd, 2018 @ 09:47 PM
    Ethnicity
    Anglo-American
    Ancestry
    Lowland Scots, Pennsylvania German
    Subrace
    Nordid
    Country
    United States United States
    State
    Washington Washington
    Location
    Pugetopolis
    Gender
    Family
    Married
    Occupation
    Pixels
    Politics
    Public Lands Libertarian
    Religion
    Gnostic
    Posts
    301
    Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    76
    Thanked in
    55 Posts
    Jeg er ikke sikker p hva jeg skal tenke p deg, Ut

  3. #3
    Member Utgards-Loke's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Last Online
    Tuesday, November 14th, 2017 @ 04:56 AM
    Ethnicity
    Norwegian
    Country
    Norway Norway
    State
    Buskerud Buskerud
    Gender
    Posts
    28
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    2 Posts
    Dette er av historisk verdi.


    Jeg prver finne en av mine forfedre som skal ha blitt dmt og fengslet for mord etter et slagsml i Nes i Hallingdal, p slutten av attenhundretallet.
    Men jeg fr ikke noen treff nr sker etter navnet hans i arkivet, s kanskje det bare er en vandrehistorie, men det kan jo ogs hende at ikke alle fanger ble fotografert og registret.
    Fe dr, frender dr, en sjl dr p samme vis;
    men ordets glans skal aldri d i refullt ettermle.

  4. #4
    Like nobody else
    "Friend of Germanics"
    Skadi Funding Member


    Join Date
    Jun 2010
    Last Online
    2 Weeks Ago @ 04:22 AM
    Status
    Available
    Ethnicity
    Swedish
    Ancestry
    Swedish and Danish
    Subrace
    Nordid-Borreby
    Country
    United States United States
    State
    California California
    Location
    Los Angeles
    Gender
    Age
    35
    Zodiac Sign
    Leo
    Family
    Married
    Politics
    NS
    Religion
    NS
    Posts
    689
    Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    18 Posts
    Men lite lskigt om man sker efter en avlgsen slkting och upptcker att man har en seriemrdare bakt i ledet.
    A democracy is nothing more than mob rule,
    where 51% of the people may take away the rights of the other 49%.

  5. #5
    Member Utgards-Loke's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Last Online
    Tuesday, November 14th, 2017 @ 04:56 AM
    Ethnicity
    Norwegian
    Country
    Norway Norway
    State
    Buskerud Buskerud
    Gender
    Posts
    28
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    2 Posts
    Quote Originally Posted by Mrs vonTrep View Post
    Men lite lskigt om man sker efter en avlgsen slkting och upptcker att man har en seriemrdare bakt i ledet.
    Ondt blod
    Fe dr, frender dr, en sjl dr p samme vis;
    men ordets glans skal aldri d i refullt ettermle.

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: Sunday, April 22nd, 2018, 01:04 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: Saturday, October 15th, 2011, 02:35 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: Wednesday, January 19th, 2011, 10:46 PM
  4. Les Amundsens Polardagbok P Nett
    By Hersir in forum Norway
    Replies: 0
    Last Post: Sunday, April 12th, 2009, 07:23 AM
  5. Massivt nett-angrep mot Jyllands-Posten
    By Hoarsewhisper in forum Internet, Security, & Privacy
    Replies: 1
    Last Post: Tuesday, January 31st, 2006, 05:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •