Results 1 to 7 of 7

Thread: Images Not Displaying?

  1. #1
    Senior Member Mööv's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Last Online
    Monday, October 28th, 2019 @ 04:34 PM
    Status
    Available
    Ethnicity
    German
    Ancestry
    Donauschwaben
    Subrace
    Keltic nordid/Alpinid
    State
    Danube Swabian Community Danube Swabian Community
    Location
    Wigrid
    Gender
    Age
    37
    Zodiac Sign
    Aquarius
    Family
    Single parent
    Occupation
    Mad scientist
    Politics
    Politically incorrect
    Religion
    Heathen
    Posts
    1,393
    Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    115 Posts

    Images Not Displaying?

    The forum doesn't allow me to open a new thread in this section so I found this thread that corresponds in some way to what I want to ask.

    What is wrong with the "Asgard" theme of the forum? Not all images display properly ever. For a few days it's one group of images failing, then it's another, and so on. All other themes work normally. I have switched to Althing, and the only problem that persists is that in user control panel the central table is out of proportion and users who have the "Skadi award" image in their profile do not display properly (the profile info section is panned to the right and the post section is way off screen and too narrow). This has been going on for some time. I thought it's temporary and it'll go away, but it doesn't.


    I just noticed more flaws on this theme as well. But so far it's much more tolerable than the Asgard theme. Here's a screenshot:

    Attached Images Attached Images  
    Lieber tot als Sklave!

  2. #2
    Funding Member
    "Friend of Germanics"
    Skadi Funding Member

    Nachtengel's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Last Online
    @
    Ethnicity
    German
    Gender
    Posts
    5,916
    Thanks Thanks Given 
    94
    Thanks Thanks Received 
    763
    Thanked in
    420 Posts
    I'm using Asgard too but I don't have the same problem with images displaying. Could it be a browser or a cache thing? Have you tried opening the image in a separate tab, then it should take you to the location of the image and should display it. Are you using a proxy? Proxies sometimes do that.

  3. #3
    Senior Member Mööv's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Last Online
    Monday, October 28th, 2019 @ 04:34 PM
    Status
    Available
    Ethnicity
    German
    Ancestry
    Donauschwaben
    Subrace
    Keltic nordid/Alpinid
    State
    Danube Swabian Community Danube Swabian Community
    Location
    Wigrid
    Gender
    Age
    37
    Zodiac Sign
    Aquarius
    Family
    Single parent
    Occupation
    Mad scientist
    Politics
    Politically incorrect
    Religion
    Heathen
    Posts
    1,393
    Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    115 Posts
    I'm on Safari 10.0.1, without a proxy. I do have a VPN connection set towards my uni however it is turned off and I set up Firefox specifically for use with it so it is not interfering. I purged the cache however there were no changes. Logging in through Vivaldi browser it all worked. So looks like it's the browser causing the problem for some reason. I've always used it and never had problems and have absolutely no idea what's causing this.

    Edit:
    And it's weird that only one theme is severely affected. The rest have minimal issues.
    Lieber tot als Sklave!

  4. #4
    Secure a future for Germanic children
    "Friend of Germanics"
    Skadi Funding Member

    Bärin's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Last Online
    @
    Ethnicity
    German
    Country
    Germany Germany
    State
    Berlin Berlin
    Gender
    Age
    29
    Family
    Married parent
    Occupation
    Mother
    Politics
    National Communism
    Religion
    Atheism
    Posts
    1,899
    Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    316
    Thanked in
    122 Posts
    I have this problem sometimes too, but the theme is Asgard Dark. I'm using a proxy however so it might have to do with that? Not all images just random images, like the reputation button etc.

  5. #5
    Secure a future for Germanic children
    "Friend of Germanics"
    Skadi Funding Member

    Bärin's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Last Online
    @
    Ethnicity
    German
    Country
    Germany Germany
    State
    Berlin Berlin
    Gender
    Age
    29
    Family
    Married parent
    Occupation
    Mother
    Politics
    National Communism
    Religion
    Atheism
    Posts
    1,899
    Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    316
    Thanked in
    122 Posts
    Now I'm having a similar problem, some images are not displaying. For example, on the index page, the forum icons and bullets are missing.

    I checked the links to see if it's me or the forum, I turned off the proxy, but I can't open the images in a new tab. I get this error:

    Forbidden

    You don't have permission to access /images/asgard/misc/menu_open.gif on this server.

    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    For example this image: http://forums.skadi.net/images/asgar.../forum_new.gif

    Is this maybe related to the rerouting to skadi.info?

  6. #6
    Senior Member Mööv's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Last Online
    Monday, October 28th, 2019 @ 04:34 PM
    Status
    Available
    Ethnicity
    German
    Ancestry
    Donauschwaben
    Subrace
    Keltic nordid/Alpinid
    State
    Danube Swabian Community Danube Swabian Community
    Location
    Wigrid
    Gender
    Age
    37
    Zodiac Sign
    Aquarius
    Family
    Single parent
    Occupation
    Mad scientist
    Politics
    Politically incorrect
    Religion
    Heathen
    Posts
    1,393
    Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    115 Posts
    Quote Originally Posted by Bärin View Post
    Is this maybe related to the rerouting to skadi.info?

    It appears to be so. When they did that the forum started working properly on my end, but it worked opposite for you. Weird stuff
    Lieber tot als Sklave!

  7. #7
    Secure a future for Germanic children
    "Friend of Germanics"
    Skadi Funding Member

    Bärin's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Last Online
    @
    Ethnicity
    German
    Country
    Germany Germany
    State
    Berlin Berlin
    Gender
    Age
    29
    Family
    Married parent
    Occupation
    Mother
    Politics
    National Communism
    Religion
    Atheism
    Posts
    1,899
    Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    316
    Thanked in
    122 Posts
    Strange... It seems to be a browser problem. After I emptied the cookies I had the same problem, but when I switched browsers no such issue...

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: Friday, February 5th, 2010, 08:19 PM
  2. Siegmund's Images
    By Siegmund in forum Visual Arts & Aesthetics
    Replies: 15
    Last Post: Thursday, September 29th, 2005, 01:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •