16.000 medlemmer av bedragerimistenkte SOS Rasisme er strøket av organisasjonens registre. Nå anklager fantasifigurene, ledet av den tidligere barnestjerne Skybert Karlsen, organisasjonen for diskriminering mot minoriteter.


Skybert Karlsen i gladere dager.


Men straks de får negativt søkelys mot seg, så er det vi som ofres.

Det sier de utmeldtes talsmann, Skybert Karlsen. Mens myndighetene gransker SOS Rasisme for mulig juks med medlemstall, har organisasjonen kraftig nedjustert sine medlemstall i forbindelse med årets søknad om millionstøtte.

- Vi føler oss utsatt for et kuppforsøk. Vi var selvsagt fullstendig klar over at vi tilhørte den kommunistisk kontrollerte organisasjonen Tjen Folket, men utrenskninger av en slik størrelse må en tilbake til Stalintiden for å finne.

Uten rettigheter
Skybert Pedersen er kanskje best kjent som fra sin fortid som Albert Åbergs trofaste fantasivenn.

- Vi fantasifigurer er spesielt utsatt siden vi ikke har alminnelige borgerrettigheter. Det er mulig jeg gråter for min syke mor, men som fantasifiguren til en fantasifigur føler jeg meg naturlig nok spesielt utsatt. I det kommuniststyrte SOS Rasisme er alle mennesker like, men noen mennesker er åpenbart likere enn andre mennesker, sier en betuttet Karlsen.

Kilde http://www.opplysningskontoret.org/2...v-sos-rasisme/