Natt til lørdag var mannen ute på byen. Han traff tre menn og ble med dem inn i Danielsbakerveita.

Ble overfalt

- Han gikk dit frivillig, men uten mistanke om at noe skulle skje, sier krimvaktleder Finn Sagmyr til adressa.no.


Inne i et portrom ble han imidlertid overfalt av mennene som fikk med seg både kontanter og kort. Det skal ifølge Sagmyr ikke ha blitt brukt våpen. 25-åringen skal heller ikke ha blitt slått.


- Han har forklart at de tre gjerningsmennene var av afrikansk opprinnelse. De var alle i 20-årene, sier krimvaktlederen.

Ingen pågrepet

Politiet betegner dette som et ran. Det skal ha skjedd like etter klokken to. 25-åringen var beruset på ranstidspunktet.

Han har i avhør gitt et mer detaljert signalement som man nå jobber ut fra. Ingen er foreløpig pågrepet.

Kilde http://www.adressa.no/nyheter/trondh...cle1451289.ece


For et IQ-Troll. Her blir han altså med tre ukjente afrikanske menn inn i et port-rom. Hva trodde han skulle skje? Gruppekos?

Han hadde vel fått beskjed om at hans skepsis til disse bare var rasisme, og at fordi han ikke så forbi dette "behandler du meg som drit" av ei eller anna sutrekjerring.

Har 50 øre som sier at Brynjar Meling vil representere afrikanerne i søksmålet deres for å få erstatning for det psykiske overfallet det at han satte seg til motverge har vært.

Short english summary: 25 year old guy meets tre african strangers in town, joins them in a small side street. Gets robbed.