Results 1 to 4 of 4

Thread: Franse Blanken Slachtoffer Racisme

 1. #1
  Senior Member
  Old Winter's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Last Online
  Monday, February 28th, 2011 @ 10:30 PM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  French, Zeelandic, Dutch.
  Subrace
  CeltoGermanic
  Country
  Netherlands Netherlands
  Location
  Rotterdam
  Gender
  Politics
  None
  Religion
  Racial occultism
  Posts
  1,857
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  31
  Thanked in
  31 Posts

  Exclamation Franse Blanken Slachtoffer Racisme

  Franse blanken slachtoffer racisme

  Vanwege recente aanvallen in Parijs op 'blanke' protesterende scholieren hebben vooraanstaande Fransen, waaronder ook linkse intellectuelen, een petitie ondertekend tegen 'anti-blank racisme'. De demonstrerende scholieren werden aangevallen door zwarte en Arabische jongeren uit de arme voorsteden. De blanken werden omsingeld door groepjes gekleurde leeftijdsgenoten, in elkaar geslagen en beroofd van hun geld en hun mobiele telefoons. ''Wie er typisch Frans uitziet, moet uitkijken, vooral zij zijn doelwitten,'' aldus een leider van de scholierenbetogingen medio maart.

  In de Franse media wordt de agressie tegen de scholieren omschreven als 'ratonnades anti-Blancs'. 'Ratonnade' is een zwaar beladen term uit de Algerijnse oorlog, toen Algerijnen en andere Arabieren in Parijs en elders nogal eens het slachtoffer werden van ratonnades, wat letterlijk 'de jacht op ratten' betekent.

  Extreemrechts in Frankrijk beweerde al langer dat ook blanken het slachtoffer van racisme zijn. Het Front National heeft zelfs meldpunten ingericht waar blanken zich kunnen beklagen over zaken als positieve discriminatie en de manier waarop de media gevoelige onderwerpen uit de weg gaan.

  De Franse pers steekt langzamerhand de hand in eigen boezem. Robert Solé, de tussenpersoon tussen redactie en lezers van de grote Franse krant Le Monde, schreef in zijn column: ''Laten we het maar toegeven, ook Le Monde heeft een bepaald taboe in stand gehouden om niet over bepaalde zaken te spreken. We waren bang om het Front National in de kaart te spelen. We hebben dus, met de beste bedoelingen, verzwegen wat in details beschreven had moeten worden. We hadden de analyse van dat fenomeen niet moeten overlaten aan weldenkende sociologen''.

  In ons eigen land werd onlangs een jonge allochtone jeugdbende in Haarlem opgerold, die het op blanken had voorzien

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/52700

 2. #2
  Senior Member
  Old Winter's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Last Online
  Monday, February 28th, 2011 @ 10:30 PM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  French, Zeelandic, Dutch.
  Subrace
  CeltoGermanic
  Country
  Netherlands Netherlands
  Location
  Rotterdam
  Gender
  Politics
  None
  Religion
  Racial occultism
  Posts
  1,857
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  31
  Thanked in
  31 Posts

  Post

  Casser les blancs - letterlijk: blanken breken. De feiten die zich op enkele recente betogingen van middelbare scholieren in Parijs hebben voorgedaan laten weinig aan de verbeelding over: kleine groepjes 'casseurs' mengen zich, een kap over het hoofd, onder de betogers. Ze dreigen autochtone jongens en meisjes af - "of zelfs allochtonen die zich als autochtoon voordoen" - stelen hun GSMs, MP3spelers en portefeuilles, slaan hun slachtoffer een enkele keer tot bloedens toe en verdwijnen even snel als ze gekomen zijn. Op het Franse TV-journaal waren herhaaldelijk schrijnende beelden te zien van gewonde jonge Fransen, die amper snapten wat hun overkomen was.

  Onder de manifestanten op 15 februari en 8 maart, in Parijs, zouden zich volgens de politie 700 tot 1000 jongeren uit de noordelijke banlieue gemengd hebben, met name uit het departement Seine Saint-Denis. In Le Monde doet een van hen, de 18jarige Heikel, een boekje open. "De bewuste jongeren hopen snel aan geld te geraken" zegt hij, scheppen "plezier in het slaan" en willen zich wreken op de blanken".

  "Blanke leerlingen zien er braaf, onschuldig en slachtofferachtig uit" aldus de geïnterviewde jongeren. "Dat is vragen om afgetuigd te worden" suggereert de 19jarige Patty die het over "les petit blancs parisiens" heeft, of nog "les bolos". Bolo-gezinnen, weten de jonge agressoren, zijn doorgaans klein, zodat ze geen angst hoeven te hebben dat de slachtoffers straks hun oudere broers achter de daders aansturen, iets wat in de eigen sociale omgeving wél courant blijkt te zijn.

  Bovendien kunnen de jonge blanken niet vechten en zijn ze ook niet in bendes georganiseerd. Volgens de 18jarige Rachid zijn de Bolos laf, veeleer blond en trendy gekleed. Vooral autochtone jonge Fransen die net ietsje opvallender uitgedost gaan zoals gothics of skaters zijn een geprefereerd doelwit. "Maar' zegt Rachid, "een Maghrebijn kan Bolo zijn als hij zich als een Fransman gedraagt, als hij bijvoorbeeld over seks praat met zijn zus.

  Voor Dominique Pasquier, verbonden aan Frankrijks nationale onderzoeksinstelling CNRS zijn de uitspattingen van de voorbije weken "het symptoom van een reële strijd tussen twee werelden"
  Voor de 'cassuers', meestal leerlingen uit het beroepsonderwijs kan de frustratie soms racistsiche vormen aannemen.

 3. #3
  Senior Member
  Old Winter's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Last Online
  Monday, February 28th, 2011 @ 10:30 PM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  French, Zeelandic, Dutch.
  Subrace
  CeltoGermanic
  Country
  Netherlands Netherlands
  Location
  Rotterdam
  Gender
  Politics
  None
  Religion
  Racial occultism
  Posts
  1,857
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  31
  Thanked in
  31 Posts

  Post

  Etnische guerrilla en territoriale uitwijzing van de Europeanen.

  De etnische oorlog is begonnen. Gedempt en geheimlijk, maar jaar na jaar in omvang toenemend. Op dit moment, neemt het de vorm aan van een gemaskeerde stadsguerrilla: het in brand gooien van winkels en auto’s, geregeld herhaalde agressie tegen Europeanen, stenen gooien, aanvallen op het openbaar transport, het in hinderlagen lokken van politiepatrouilles of brandweerploegen, razzia’s in stadscentra enz. Een oplettende sociologische studie van dit fenomeen zal aantonen dat, de gewelddadigheid van de jonge Noord Afrikanen ook een middel is dat zal leiden tot de verdrijving van Europeanen uit het gebied van de Franse staat. Die gewelddadigheid en bereidheid tot het plegen van criminele feiten komt niet enkel voort uit simpele economische redenen.

  Beginnend met de steden, creëert men “zones de non-droit”, die zich naar buiten uitbreiden zoals een olievlek. Daar waar het aantal allochtonen steeds toeneemt en een bepaalde proportie begint aan te nemen, zal de criminaliteit en gewelddadigheid zich steeds meer gaan richten op de “petits Blancs”, aangescherpt door de etnische band die de vreemdelingen met elkaar delen. De politie heeft een stevige afkeer om in te grijpen in de ‘veroverde gebieden’ –wat justitie trouwens niet wenst- die ontsnappen aan elke controle van de rechtstaat. Men heeft becijferd dat er op dit moment zo’n duizend (1000) zones de non-droit bestaan in Frankrijk alleen. Dit fenomeen van herverdeling van grondgebied zou kunnen aantonen dat we een nieuwe ‘middeleeuwen’ beleven. Maar het bedekt ook een proces van territoriale kolonisatie, die de linkse utopie van “gemengde etnische achtergrond” in scherven slaat.

  De Franse intellectuele elites-die sinds tweehonderd jaar leven in de mooie blanke bourgeoisiewijken- hebben altijd de ‘sociale mix’ voorgestaan in de verstedelijkte gebieden. Dat heeft altijd zeer goed gewerkt (zoals in het vijftiende Parijse arrondissement) op voorwaarde dat de verschillende sociale klassen van Europese origine waren. Maar de intellectuele elites, die de etnische verschillen ontkennen of loochenen, hebben geen enkele uitleg voor het vertrek van de Europeanen uit de zones die voor het merendeel bestaan uit geëmigreerden. Ze praten over “een sociale breuk”, daar waar het gaat over een raciale en etno-culturele breuk. De politici brengen vage economische redenen aan, terwijl het overduidelijk gaat over etnische oorzaken. In het ergste geval culpabiliseren de intellectuele elites en politici de kleine (blanke) man die uit sommige door immigratie aangetaste wijken vertrekt en beschuldigen hem van “overdreven angst”, “teveel verbeelding”, en natuurlijk van “racisme”. Zij zijn het die verantwoordelijk zijn ( evenals de “armoede”, “miserie” en “uitsluiting” ) voor de vorming van “Gettos”. Drie opmerkingen over dat:

  1) Het gaat niet over getto’s, maar over veroverd of gekoloniseerd gebied. Een getto is een zone waar men een volk dropt of vasthoudt dat een ostracisme ondergaat, zoals de joden in de middeleeuwen bvb. Vandaag de dag gaat het in Frankrijk over groepen ontheemde mensen die zich, met geweld, territoriale grond toe-eigenen. Als men praat over getto’s stelt men de immigranten voor als slachtoffers, die niet verantwoordelijk zouden zijn voor de creatie van hun eigen autonome gebieden

  2) Men laat horen dat het de miserie en verpaupering is dat voor een groot deel verklaart dat hele zones in steden gettoisering ondergaan en zones de non-droit worden. Het tegendeel is waar, het is de parallelle criminele economie, gebaseerd op de verkoop van drugs en gestolen goederen, evenals het (legaal of frauduleus) ontvangen van uitkeringen die ervoor zorgen dat de bewoners van deze zones een comfortabel leven leiden, veel beter zelfs dan echte armen. De Franse (of Europese) situatie lijkt of geen enkele manier op de Braziliaanse favellas of de armtierige jongerenbendes in Casablanca.
  De illegalen kunnen niet worden teruggestuurd (dat is “onmenselijk”) maar de Fransen van de lagere sociale klassen (en andere Europeanen) worden wel verdreven uit de gevestigde Afro-magrehbijnse zones waar de blanken in de minderheid zijn. Niemand in de media voelt zich geroepen (of durft het aan) om de ontelbare autobranden uit te leggen. Het is nochtans simpel: bijna alle in brand gestoken auto’s horen toe aan Europeanen, volgens een vertrouwelijk rapport van de Algemene Inlichtingendienst gedateerd op 2 Juli 1999 – exact 91%. Een vrij goede indicatie van wat aan de hand is.

  3) Een andere beproefde techniek is de systematische agressie. Een voorbeeld zoals er zovele zijn: in de stad Angouleme beslisste het stadsbestuur om een studentencafé op richten in de migrantenbuurt. Al zeer snel werd het leven van de jonge Europeanen tot een hel gemaakt door Noord Afrikaanse jeugdbendes. Agressie, afpersing, bekogeling met stenen, in brand steken van auto’s was hun deel. Tot de dag dat enkele studenten zwaar werden toegetakeld met messteken. De universitaire overheid moest uiteindelijk verhuizen onder bescherming van de politie.
  Wat zich in Kosovo heeft voorgedaan dreigt zich te herhalen op Franse schaal. Kosovo werd geleidelijk aan bezet door Albanese moslims en men kon het niet tegenhouden.

  Men stelt zich steeds voor dat kolonisaties gepaard gaan met grote legers die een land invaderen. Dat beeld is fout. Dit zijn invasies die langzaam en stil gebeuren, de gekoloniseerde wordt te laat wakker, wanneer zijn huis bezet wordt, of beter wanneer het gekraakt wordt.

  Dit stukje is vertaald uit het boek van Guillaume Faye(Frans cultuurfilosoof) , 'La colonisation de l'Europe, discours vraie sur l'immigration et l'islam' omdat het in het Nederlands niet verkrijgbaar is.

 4. #4
  Senior Member
  Old Winter's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Last Online
  Monday, February 28th, 2011 @ 10:30 PM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  French, Zeelandic, Dutch.
  Subrace
  CeltoGermanic
  Country
  Netherlands Netherlands
  Location
  Rotterdam
  Gender
  Politics
  None
  Religion
  Racial occultism
  Posts
  1,857
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  31
  Thanked in
  31 Posts

  Post

  France: Muslim Youths Wage War On Police

  On September 20, we reported that two members of the French Compagnies Republicaines de Securite (CRS) were savagely attacked in Corbeils-Essonne in a southern Parisian suburb. While patrolling in a vehicle at the Les Tartarets housing project when they came under a hail of stones. When one of the officers of the vehicle got out, 20 youths who had been hiding began to assault him. When the driver went to help, he too was attacked. The youths dispersed when back-up arrived on the scene, but both officers had injuries, requiring one to be hospitalized (pictured).

  There had been rumors that youths in Paris were hoping to re-enact the rioting which had afflicted Parisian suburbs last year for three weeks from the end of October into November. The majority of youths in the Parisian riots had been Muslim, of north African and West African descent.

  This started a pattern which has been gaining in intensity. On Monday October 2, AFP via Expatica reported that seven policemen had been hurt in a clash which took place in Les Mureaux, in the western outskirts of Paris.

  Late on Sunday a man drove his car into a police vehicle and was arrested. As another car took the man to a police station, this vehicle was attacked by a crowd of youths. Police said there were 250, while the prosecutor's office tried to downplay the number to 130.

  Some of the police were injured when a stone had been thrown into the vehicle. This had set off a tear-gas grenade inside the car. One police car was set on fire, and no arrests were made.

  The Telegraph reports that a French police union has reported that Muslim youths in the suburbs were waging an "intifada" against the police. The union, "Action Police" has said that its officers were "in a state of civil war" with the Muslims. An average of 14 officers are injured avery day, though the media is downplaying the scale of the incidents, perhaps fearful of a re-run of last year's riots, which soon spread beyond Paris.

  The Interior Ministry has reported that almost 2,500 police officers have been injured while on duty this year, a problem that has dramatically increased recently since the custom began two years ago.

  Michel Thoomis, secretary general of "Action Police" said: "We are in a state of civil war, orchestrated by radical Islamists. This is not a question of urban violence any more, it is an intifada, with stones and Molotov cocktails. You no longer see two or three youths confronting police, you see whole tower blocks emptying into the streets to set their 'comrades' free when they are arrested."

  "We need armoured vehicles and water cannon. They are the only things that can disperse crowds of hundreds of people who are trying to kill police and burn their vehicles."

  Recently Nicolas Sarkozy, the Interior Minister, has been behind a campaign to seize power away from the drug-dealing and smuggling gangs who currently control many of the estates in the Parisian suburbs.

  The head of another police union, "Alliance", one Gerard Demarcq, said that the attacks against officers was proof that the policy of reclaiming territory from the criminal gangs was working.

  Francois Garay, mayor of Les Mureaux, scene of Sunday night's incident, said that aggressive policing caused "the people on the ground to pick up the pieces".

Similar Threads

 1. De Geschiedenis Van De Franse Hyperinflatie
  By GroeneWolf in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Thursday, May 13th, 2010, 02:58 PM
 2. Suid-Afrika. Arme Boeren En Blanken
  By Rozenstorm in forum Southern Africa
  Replies: 0
  Last Post: Sunday, December 14th, 2008, 02:49 AM
 3. Racisme?
  By Attilla in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 4
  Last Post: Monday, February 5th, 2007, 02:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •