Results 1 to 2 of 2

Thread: Demonstation Mot Nya Anti-Islamistiska Socialdemokraterna

 1. #1
  Senior Member
  Balder's Avatar
  Join Date
  Jun 2009
  Last Online
  Monday, November 1st, 2010 @ 11:58 PM
  Ethnicity
  Scanian Swedish
  Country
  Sweden Sweden
  State
  Scania Scania
  Gender
  Occupation
  Student
  Politics
  Social Liberalism
  Posts
  31
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  1
  Thanked in
  1 Post

  Grin Demonstation Mot Nya Anti-Islamistiska Socialdemokraterna

  Från Newsdesk

  Många upprördes över att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i Aftonbladet kallade muslimerna det största hotet mot Sverige sedan andra världskriget. Samtidigt har den socialdemokratiska politikern Nalin Pekgul under hösten hunnit med att kalla muslimerna i Rinkeby-Tensta för ”islamister”, ”extremister” och ”talibaner” och jämfört situationen i Rinkeby-Tensta med förtrycket mot svarta under 1950-talet i USA.

  Hon har framgångsrikt fått utrymme i tv och tidningar med sitt budskap om att ungdomarna i Rinkeby-Tensta hindras från att gå på diskotek och bära korta kjolar av mäktiga muslimska fundamentalister. Men i själva verket har ingen hindrats från att gå på diskotek och kvinnorna i Rinkeby-Tensta bär vilka kjolar dem vill. Ändå har medierna som ofta är fallet när det gäller muslimer helt okritiskt lyckats skapa något av ingenting.

  Uppenbart har socialdemokraterna bestämt sig för rida på den antiislamska våg som sköljer över Europa sedan 11 september 2001 och har exploaterats av så skilda partier i Sverige som Sverigedemokraterna, Folkpartiet och Moderaterna. Men inget annat parti får så många gratisröster av svenskar med invandrarbakgrund som socialdemokraterna och därför är det i ännu högre grad vår plikt att göra våra protester hörda. Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén uppmanar alla svenska muslimer, svenskar med invandrarbakgrund och andra antirasister att sluta upp mot de rasistiska och antiislamska utspelen från socialdemokraterna.

  Kom ihåg att minaretförbudet i Schweiz inte handlade om arkitektur utan var en attitydundersökning om muslimer. Resultatet visade med all tydlighet att hatet mot muslimer i Europa är i högsta grad verkligt och de är precis dem hatiska strömningarna i Sverige som Socialdemokraterna nu vill exploatera med hjälp av Nalin Pekguls fantasier om ”talibaner” och ”extremister”.

  Är du också upprörd över att socialdemokraterna slagit in på den populistiska, etnopolitiska vägen som upprättar ett vi och dem. Stå då upp mot antiislam vare sig den kommer från (SD) eller (S). Demonstrationen hålls utanför socialdemokraternas förbundskansli på Sveavägen 68, t-bana Rådmansgatan nu på onsdag. Vi samlas på Konserthustrappan på Hötorget och vandrar därifrån kl. 13.

  Den här situationen måste vara för djävlig för Mona Sahlin. Skall hon eller skall hon inte vara med i muslimernas demonstration mot rasismen inom Socialdemokraterna?

 2. #2
  Senior Member
  Freja_se's Avatar
  Join Date
  Mar 2009
  Last Online
  Friday, August 24th, 2012 @ 03:44 PM
  Ethnicity
  Swedish
  Subrace
  Nordid
  Country
  Sweden Sweden
  Gender
  Posts
  475
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  12
  Thanked in
  12 Posts
  Självklart kommer hon att vara med. Islam ligger Mona Sahlin varmt om hjärtat och hon har redan investerat i slöjor inför det kommande muslimska Sverige under ledning av det islamistvänliga Socialdemokraterna och Moderaterna, som båda kommer att visa enad front i kampen för islamifieringen av Sverige.

Similar Threads

 1. Verktøykasse Mot Anti-Hvite
  By Feu denfer in forum Norway
  Replies: 108
  Last Post: Friday, August 3rd, 2012, 11:06 PM
 2. Replies: 0
  Last Post: Thursday, November 18th, 2010, 10:36 PM
 3. Är Kurbits Nya Tribal?
  By Vasakärven in forum Sweden
  Replies: 3
  Last Post: Monday, February 16th, 2009, 03:26 PM
 4. Socialdemokraterna
  By Loki in forum Sweden
  Replies: 2
  Last Post: Monday, February 6th, 2006, 12:28 AM
 5. VikingaTider nya runsten!
  By Loki in forum Sweden
  Replies: 0
  Last Post: Thursday, November 10th, 2005, 09:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •