Results 1 to 4 of 4

Thread: Het GENERAAL PARDON

 1. #1
  Senior Member
  Mjolnir's Avatar
  Join Date
  Sep 2009
  Last Online
  Saturday, March 12th, 2011 @ 07:41 PM
  Ethnicity
  Dutch, Danish, German
  Ancestry
  Saxon/Frisian
  Subrace
  Nordid
  Country
  German Empire German Empire
  Gender
  Politics
  National Socialist
  Religion
  Lex Naturalis/ Blut und Boden
  Posts
  420
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  3
  Thanked in
  3 Posts

  Het GENERAAL PARDON

  Miljoenen bijstand na generaal pardon Van onze parlementaire redactie
  DEN HAAG - Asielzoekers die onder het generaal pardon vielen, krijgen in totaal meer dan honderd miljoen euro aan bijstandsuitkering per jaar. Dat werd gisteren duidelijk in een debat met staatssecretaris Albayrak (Vreemdelingenzaken) over de afwikkeling van het generaal pardon.

  De precieze kosten aan uitkeringen liggen waarschijnlijk hoger, maar blijven onduidelijk. Het kabinet zegt alleen hoeveel huishoudens een uitkering krijgen, niet om hoeveel personen het gaat. Tot woede van de rechtse oppositie. "Dit accepteer ik niet", aldus VVD-Kamerlid De Krom. "Als ik vraag hoeveel mensen bijstand krijgen en wat het kost, dan krijg ik daar geen antwoord op. U begint weer met getallen te goochelen, geef gewoon antwoord." De PVV wilde ook het 'prijskaartje' weten.

  Geen doel


  Volgens Albayrak 'dient het geen doel om dat in beeld te laten brengen'. De VVD had daar geen goed woord voor over. "Het is kwalijk dat u de informatie niet geeft omdat het u politiek niet uitkomt", aldus De Krom.


  In totaal kregen 28.000 vreemdelingen een verblijfsvergunning dankzij het generaal pardon. Sociale Zaken liet eerder weten dat er zo'n 66 miljoen euro aan bijstandsuitkeringen werd uitgekeerd. Het departement blijkt echter een groot aantal uitkeringen buiten beschouwing te laten, omdat die asielzoekers ook zonder het pardon in ons land zouden zijn gebleven.

  "Er wordt gerommeld met cijfers", aldus PVV-Kamerlid Fritsma. "De helft wordt gewoon buiten beschouwing gelaten." Albayrak maakte gisteren ook duidelijk er rekening mee te houden dat diverse gemeenten na de jaarwisseling noodopvang blijven bieden aan ex-asielzoekers, ondanks harde afspraken over de sluiting daarvan. De PvdA-bewindsvrouw wil dat die gemeenten de namen van de asielzoekers doorgeven, zodat zij bij schrijnende gevallen voor een oplossing kan zoeken.

  Begin september zaten er in totaal nog 750 ex-asielzoekers in de noodopvang in bijna zeventig gemeenten. Tegen gemeenten die systematisch weigeren te stoppen met de noodopvang, wordt opgetreden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/5..._pardon__.html

  28.000 mensen kosten ons ALLEEN AL aan bijstand, 100 miljoen PER JAAR. Wij hebben reeds + 2 miljoen gelukzoekers in ons land.
  Dat betekent honderden miljarden wat we per jaar uitgeven aan kansloze, achtergetselde mensen (los van de miljarden ontwikellingshulp op jaarlijkse basis).

  Zelfs los van de kosten die we maken voor huursubsidie, woningen voor die nieuwkomers,meubels, kinderbijslag, criminaliteitsbestrijding, extra cellen voor de kanslozen, de kosten die een gedetineerde maakt, inburgeringscursussen, oprotpremies, culturele subsisides, beveiliging van bussen en trams, schoonmaakdiensten, AOW voor de oudjes die zijn opgerot en een uitekering trekken in het land van herkomst, importbruiden/kettingmigratie, IND kosten etc etc.... We zijn we al duur af met dit begin van de generaal pardon regeling, laat staan hoeveel de oude allochtonen de maatschappij kosten....

  De kosten voor ons autochtonen lopen in de honderden miljarden op jaarbasis, biljoenen op langere termijn...(zeker als je de 30 jaar immigratie en ketting migratie van de "oudkomers" erbij telt, die kosten lopen nog steeds op).

  De politieke landverraders van PvDA, D66, Groenlinks, VVD, PVDD, SP, CDA horen allemaal standrechtelijk geexecuteerd te worden....Dit is volksverraad/landverraad van de bovenste plank.

  Nederland moet wakker worden, anders moet het gewekt worden met geweldadige weerstand op het huidige beleid.

  Volgens onze Rotterdamse burgermeester, Aboutaleb, die staatssecretaris was van Sociale zaken in het vorige kabinet, zou de generaal pardon regeling degeneratief zijn....wat inhoudt dat het per jaar minder gaat kosten en meer oplevert.

  Het volk wordt door de heren " regenten" belazerd en uitgemolken. Mocht je je er tegen verweren, dan zijn er juridische consequenties. Dus er rest ons niks dan te betalen voor de gelukszoekers, de regenten en er rest ons niOns land verdient waar het op stemt en wat het wil. Ik doe er niet meer aan mee, ons Holland zuigt baan alle kanten. Ik weiger mijn afkomst en mijn voorouders te verraden, onze autochtone ouderen (hoewel zij ons dit hebben aangedaan) te laten zitten in de "donkere en gekleurde" ellende.


  Marsman had bijna gelijk:

  Denkend aan Holland
  zie ik versleten treinen
  traag door oneindig
  laagland gaan,

  rijen ondenkbaar
  vol asielzoekers
  als bonte slierten
  voor den grenzen staan;

  en in de geweldige
  ruimte verzonken
  de moskeëen
  verspreid door het land,

  vinexwijken, azc's,
  minaretten, lege
  kerken en McDonald's
  in een groots verband.

  het journaille is beneden alle peil
  het nieuws wordt er langzaam
  tot ranzige, eenzijdige
  meningen gesmoord,

  en in alle gewesten
  bepaald de stem van de rechter
  met zijn eeuwige gelijk
  wie of wat er wordt vermoord.

  Denkend aan Holland
  hoor ik in de verte
  de achttien doden
  van Campert schreeuwen,


  Mjolnir is tot zijn uiterste gedreven, Nederland is geen Nederland meer. Het land van mijn voorouders wordt verspeeld door de linkse kerk, de excuus negers, de minderwaardige import vanaf 30 jaar geleden die stemrecht hebben, de politiek correcte linksmensen die denken dat ze elitair zijn...door de domme schapen die links stemmen omdat hun familie dat altijd al deed......

  We krijgen wat we verdienen.

 2. #2
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 07:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  Sad Kosten n.v.t

  Quote Originally Posted by Mjolnir View Post
  [url]GENERAAL PARDON
  De kosten van het generaal pardon doen het leuk in de politiek, voor wilders politiek is dit te gebruiken maar deze kosten zijn geen argumentatie voor mij. Mochten dit 28.000 zuid-afrikaanse broeders zijn die zijn gevlucht voor het zwarte geweld zou ik met 10dubbele kosten deze mensen van harte welkom heten. Feit blijft dat de Nederlandse economie gewoon arbeiders vraagt en de natuurlijke bevolking hier niet aan kan voldoen, of wil voldoen. Onder liberaal beleid is de economische groei verheven tot nationaal belang, terwijl het volk is weggeschoven tot onuitputtelijke inkomsten bron. Die bovenal weer moet consumeren om de economie draaiende te houden. En tegelijkertijd het mogelijk te maken dat Ali en Mohammed en zijn afrikaanse broeders bestaansrecht hebben in de lage landen.

  De Nederlandse(Vlaamse idem) economie heeft die vluchtelingen gewoon keihard nodig, het suïcide beleid van de de regering heeft ervoor gezorgd dat gewoon te weinig arbeidskrachten aanwezig zijn de eigen bevolking sterft gewoon uit terwijl de economie tegelijkertijd een extra impuls krijgt, een dodelijke combinatie. De huidige economische crisis is dan ook gewoon een zege voor het europide volk. En betekend een rem op vluchtelingen. De immigratie wordt echter in grote mate veroorzaakt door vraag en aanbod.


  Quote Originally Posted by Mjolnir View Post
  [url]We krijgen wat we verdienen.
  We krijgen zeker wat we verdienen, het is gewoon aan hen die nu een minderheid vormen de rest te overtuigen. Denkt u dat de sovjets het makkelijk hadden? Denkt u dat al die revoluties opstanden en bewegingen het makkelijk hadden in het begin? Het is gewoon een kwestie van doorzetten. Gezien ik niet in iets bovennatuurlijks geloof zal het toch in dit leven moeten gebeuren, maar troost u met met de gedachten:

  Al het mogelijke te doen wat in uw macht ligt.
  semper fidelis

 3. #3
  Senior Member
  Old Winter's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Last Online
  Monday, February 28th, 2011 @ 09:30 PM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  French, Zeelandic, Dutch.
  Subrace
  CeltoGermanic
  Country
  Netherlands Netherlands
  Location
  Rotterdam
  Gender
  Politics
  None
  Religion
  Racial occultism
  Posts
  1,857
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  31
  Thanked in
  31 Posts

  Post

  Een turkse hoer met politieke macht in Nederland staat gelijk aan zelfmoord.

 4. #4
  Senior Member
  Mjolnir's Avatar
  Join Date
  Sep 2009
  Last Online
  Saturday, March 12th, 2011 @ 07:41 PM
  Ethnicity
  Dutch, Danish, German
  Ancestry
  Saxon/Frisian
  Subrace
  Nordid
  Country
  German Empire German Empire
  Gender
  Politics
  National Socialist
  Religion
  Lex Naturalis/ Blut und Boden
  Posts
  420
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  3
  Thanked in
  3 Posts
  Quote Originally Posted by Dietsch View Post
  Een turkse hoer met politieke macht in Nederland staat gelijk aan zelfmoord.
  Hey is niet alleen Elbayrak. Van haar kan ik het nog begrijpen, gezien zij een onderdeel uitmaakt van de 5e divisie/wiel aan de wagen.

  Wat ik niet begrijp is dat de mensen rondom Elbayrak niet "kunnen zien" dat de weg die er nu wordt ingeslagen ons land geheel in de afgrond brengt, onze genenpoel geheel minimaliseert en de toekomst van onze mooie Germaanse kinderen geheel in de waagschaal stelt.

  Schijnbaar is afkomst, bloed en bodem, voorouders, trots, dapperheid en nationaal belang iets wat uitgestorven is.

  We krijgen wat we verdienen.

Similar Threads

 1. Het woord ''Regen'' in het Twents
  By Aragorn in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Thursday, July 17th, 2008, 03:48 PM
 2. Former White politician seeks pardon
  By Schlageter in forum Southern Africa
  Replies: 8
  Last Post: Wednesday, October 31st, 2007, 06:29 AM
 3. Verbanden tussen het Algonkin en het Oudnoors
  By Frans_Jozef in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Friday, February 2nd, 2007, 06:20 AM
 4. Please pardon my absence here!
  By Taras Bulba in forum Introductions & Greetings
  Replies: 11
  Last Post: Wednesday, January 31st, 2007, 08:32 PM
 5. Het Neerlandsch Genootschap ter bevordering van het Belegen Woord
  By Chlodovech in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Thursday, April 6th, 2006, 03:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •