Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Anti-Schadelijke Genotsmiddelen Draad (Bier, Tabak, Wiet Etc)

 1. #1
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 08:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  Anti-Schadelijke Genotsmiddelen Draad (Bier, Tabak, Wiet Etc)

  In het kader van De Maandelijkse Bijdragen

  De mens heeft sinds zijn bestaansgeschiedenis al te maken gehad met het feit dat het beslissingen neemt die niet goed zijn voor zichzelf. Het individu lijkt per definitie niet vanuit zichzelf te beschikken over de mogendheid tot het nemen van de juiste beslissingen, zeker met het zicht op langer termijn. Met alle kwalijke gevolgen van dien.

  Reeds in het aardse paradijs kon Eva zich niet beheersen en koos verkeert, volgens de bijbel dan. Zij at toch de verboden vrucht, waarna de straf van god daar was.
  Het is echter geen zaak op zichzelf, heden ten dagen, eten miljoenen volksgenoten, de vruchten van de verboden boom. Zij blijven echter in grote getallen ongestraft, sterker nog, vele realiseren zich niet eens dat zij eten van de dodelijkste vruchten. Simpelweg omdat deze boom niet verboden is, het dodelijk gif werkt echter langzaam maar mist zijn doel nimmer.

  Het voorkomen van het eten van de verboden vruchten lijkt echter niet erg succesvol, blijkbaar willen mensen deze toch eten. Maar waarom hakte Adam deze boom niet gewoon om, of plaatste god deze boom gewoon buiten het paradijs? Als de aanwezigheid van deze boom geen enkel zinvol bijdragen levert en enkel negatieve gevolgen kon hebben, waarom stond hij er dan? Waarom de keus laten aan individuen die deze keus toch niet aan kunnen, of in zeer beperkte mate. Waarom wordt leed niet zoveel mogelijk voorkomen, zeker als er geen enkel zinvol tegenargument aan te pas komt?


  De totale Europide en westerse wereld lijkt ziek en verslaafd. Terwijl de Europide bevolking sowieso al geen gemakkelijke tijd doormaakt, het wordt aan alle kanten verdrukt, maat het lijkt het echter ook van binnenuit te worden vernietigt.

  Het is giftig, verslavend, vernietigend en in overvloed aanwezig, in met name de westerse wereld. Met tabak, alcohol en wiet vergiftigt, verminkt en vernietigt de Europide mens zichzelf en zijn volk.

  Waarom roept niemand het vernietigende gebruik van deze schadelijke middelen een halt toe?
  semper fidelis

 2. #2
  Senior Member

  Join Date
  Apr 2009
  Last Online
  Tuesday, August 17th, 2010 @ 02:33 AM
  Ethnicity
  Dutch
  Gender
  Posts
  26
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts
  Er is niks 'Europide' aan drank/drugs/tabak gebruik. Mensen zijn altijd al aan het genieten/experimenteren geweest van deze middelen.

  De reden is dat giftige middelen op een of andere manier lekker zijn (de eerste keer niet, je moet er van leren genieten). De wetenschappelijke verklaring hiervoor weet ik niet.

  Vernietigend hoeft het niet te zijn, als het maar met mate geconsumeerd wordt. Onverstandige mensen heb je uiteraard altijd.

  Rustig aan, ouwe. Steek een lekker sigaartje op of kruimel een lekkere hennep (oud germaans woord voor cannabis ), ontspanning is ook belangrijk

 3. #3
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 08:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  In historisch perspectief

  De genotsmiddelen, alcohol, tabak en wiet zijn vaak producten die vanuit hun oorsprong niet het nut hadden om als genotsmiddel te dienen. Toch hebben deze producten uiteindelijk wel deze functie verkregen en vervullen die nu nog. Hieronder dan ook een kort overzicht over de oorsprong en het ontstaansbegin van alcohol, tabak en wiet(cannabis).


  Tabak
  De zuid-Amerikaanse indianen, waaronder de Maya’s, gebruikte de tabaksplant al voor onze jaartelling. Echter had de tabaksplant voornamelijk een religieuze functie, men kon via het nuttigen van deze plant in contact komen met de goden.

  Pas toen deze plant richting Europa kwam, nadat Columbus Amerika ontdekte, werd het later pas echt als genotsmiddel gebruikt. Echter duurde dit nog vrij lang, in het begin dacht men dat de tabaksplant een soort medicijn of wonderkruit was, er was nog niet veel over bekend.
  Frappante kanttekening, de kerk was vanaf het begin tegen dit wonderkruit, duivelskruit of gewoon tobacco, vanuit het perspectief dat alles afkomstig van de heidense indianen slecht was.
  Omstreeks 1800 kwam de sigaar en werd roken ineens zeer populair, iedereen deed eraan mee. Na de eerste en tweede wereldoorlog maakte de bevolking kennis met de sigaret, en viola een zeer schadelijke giftige verslaving is geboren.

  Tabak komt vanuit historisch perspectief wellicht het dichtst bij een oorspronkelijke functie als genotsmiddel. Ook al had dit eerder een religieuze en geneeskrachtige werking, waar later niks van waar bleek te zijn, vervult tabak in Europa al bijna vanaf zijn begin de functie van genotsmiddel.


  Alcohol
  Bier was er waarschijnlijk eerder als wijn, een stuk aardewerk van 6400 v.C. maakt duidelijk dat er toen al bier was. De Egyptenaren verfijnde de techniek in 4500 v.C., en de eerste tekenen van wijn zijn zo’n 3500 v.C. gevonden tevens bij de Egyptenaren. In het oude Griekenland was wijn de belangrijkste drank, bij verschillende feesten vloeide deze wijn dan ook in overvloed.
  Bier werd echter in de middeleeuwen zeer populair, het was langer houdbaar, vrij voedzaam en bovenal schoon en ziekte vrij. Bij gebrek aan goed schoon drinkwater, met name in de steden, was de totale bevolking overgegaan op bier. Zelfs kinderen dronken bier, overigens was dat bier veel minder sterk als tegenwoordig. Bier werd eerst gebrouwen in kloosters maar al snel ook door adel en burgerij, steden met 100 of meer brouwers waren dan ook geen uitzondering.
  Alcohol werd echter ook gebruikt voor medische toepassingen, bij gebrek aan medische wetenschappelijke kennis. Tevens werden op lange reizen producten goed gehouden in alcohol, tevens diende alcohol houdende dranken als drinkvoorziening, aangezien water vaak niet lang houdbaar was op de lange bootreizen.
  Alcohol houdende dranken hadden in het verleden dan ook zeker een nuttige functie, en diende zeker niet uitsluitend als genotsmiddel. Zeker in de middeleeuwen was met name bier zeer nuttig. Terwijl heden ten dage bier de functie van consumerend, giftig en verslavend genotsmiddel dient.


  Wiet
  Cannabis wordt al eeuwen gebruikt, in China is een pot met een hennepblad afdruk gevonden van 4000 jaar v.C, ook werd er papier van gemaakt. De Chinezen gebruikte hennep vooral voor textiel maar ook voor medische doeleinden. In India werd er echter gebruik gemaakt bij godsdienstige ceremonies en festivals.
  Later in de Griek/Romeinse tijd werd cannabis gebruikt tegen allerlei kwaaltjes, zoals oorpijn en menstruatiepijn. Ook werd het, in beperkte mate, voor godsdienstige doeleinden gebruikt.
  Later werden vooral in europa zeilen, touw en papier vervaardigt uit cannabis. Met name in de koloniale tijd werd de plant wijdverspreid en werd de teelt ervan zelf aangemoedigd door de overheid.
  Echter in de jaren 20 en later in de jaren 60 werd cannabis in de westerse wereld een genotsmiddel, wat een groot aantal jongeren aantrok. Pas later werd cannabis gedoogt in Nederland, met bijbehorende wetgeving. Overigens moet de industriële vezelhennep niet worden verwart met de THChennep, de eerste genoemde bevatte namelijk maar een schril percentage THC in tegenstelling tot de laats genoemde.
  De vezelhennep industrie was in het verleden zeer nuttig, dat deze moest verdwijnen kan dan ook spijtig worden genoemd. Sterker nog, deze vezelhennep vervulde zeker in het verleden een nuttige functie, maar in de toekomst is dit wellicht nog steeds een alternatief. Het snel en milieu vriendelijk produceren van vezels kan een uitkomst bieden, en wederom nuttig zijn voor tal van producten, dit zou verder onderzocht moeten worden. De THChennep heeft echter nooit enige nuttige functie gehad.


  Terwijl het bestaansrecht van dergelijke genotsmiddelen is komen te vervallen en de negatieve verschijnsels maar al te goed zichtbaar zijn. Dient de ware volks/nationalist/socialist/racialist met gestaald fanatisme elk gebruik van alcohol, wiet en drugs te bestrijden ten baten van volk en volkslichaam. Uiteraard binnen de mogelijkheden van de wet.

  Elk gebruik = misbruik. Pas wanneer dit een ieder duidelijk is wordt het lichter aan het eind van de tunnel.


  Quote Originally Posted by Blasfippano View Post
  Er is niks 'Europide' aan drank/drugs/tabak gebruik. Mensen zijn altijd al aan het genieten/experimenteren geweest van deze middelen.

  Blijkbaar is het wel de Europide wereld waar deze zeer schadelijke producten in overvloed worden genuttigd. Ik ontken niet dat dit ook bij andere niet het geval is echter is de schaal waarop dit gebeurt niet te vergelijken. De Islamitische-wereld is zelfs volledig drooggelegd en veel Aziaten gebruiken een schril percentage van wat een gemiddeld Europide persoon nuttigt aan vergif.


  Quote Originally Posted by Blasfippano View Post
  Rustig aan, ouwe. Steek een lekker sigaartje op of kruimel een lekkere hennep (oud germaans woord voor cannabis ), ontspanning is ook belangrijk
  Ontspanning, traditie, genot en plezier doormiddel van verderfelijk vergif de bijl erin. Dergelijke zaken zijn ook te verkrijgen doormiddel van niet schadelijke middelen. Onder het nom van deze zaken wordt uw volk vernietigt en het volkslichaam verminkt. De gedachte hieraan schenkt mij totaal geen ontspanning.

  Germaans of niet Germaans wil het ´germaanse´ volk enige toekomst hebben dienen alco- tabak en drugsproducten gewoon te verdwijnen uit het dagelijks leven Bah! Om zo de maximale ontplooiing van het volkslichaam mogelijk te maken. Zodat het volk zowel in lichamelijk als psychologische zin wordt bevrijd van een eeuwen durende ondermijning en vergiftiging.
  semper fidelis

 4. #4
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 08:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  Thumbs Up Haatkazernes en vernietigingshuizen

  In een ideale volksgemeenschap, met bijbehoren volkscultuur kan simpelweg geen plaats zijn voor verslavend schadelijk vergif. Wil het volk enige toekomst hebben dan moet worden afgerekend met zoveel kwaads.

  In een ideale volksgemeenschap, een waar paradijs, staan geen bomen met verboden vruchten. Deze vruchten zijn ook niet aanwezig, zij zijn verbannen, vernietigt en vervolgt, de gemeenschap wordt tegen zichzelf en deze schadelijkheden beschermt. Het is werkelijk bespottelijk dat kinderen, jongeren, volwassen en zelfs ouderen elke dag worden blootgesteld aan verslavend zeer schadelijk vergif.

  Aangezien steeds meer volksgenoten steriel en gezinsloos leven, is het niet vreemd dat de genotsproducten als warme broodjes over de toonbalk vliegen. Maar niet enkel alcohol, tabak of drugs, ook gokkers, prostituees en vergaand porno materiaal vliegen over de toonbank.
  De mogelijkheid tot het verkrijgen van dergelijke artikelen stimuleert vervolgens weer de anti-gezins gedachte, wat vervolgens weer…, en de cirkel is rond, met als gevolg dat elke basis van een gezonde toekomst verder weg ligt. Stop het nu!
  Haatkazernes en vernietigingshuizen
  Terwijl grote delen van de volksche jeugd zich wekelijks bevindt richting de ware, haatkazernes of vernietighuizen, de kroeg of disco, wordt hier niets tegen ondernomen. De jeugd verdoet zijn tijd, geld en middelen aan het vernietigen van zichzelf.
  Iedere bezoeker zou direct te horen moeten krijgen wat de gevolgen zijn van zijn bezoek aan dergelijke destructieve ruimtes. Deze destructieve ruimtes vernietigen onze jeugd en volkslichaam, de blootstelling aldaar aan schadelijke stoffen en middelen missen zijn doel niet, met doofheid, steriliteit, dementie, vergiftiging, kanker of andere ziektes en gebreken tot gevolg. Het volkslichaam wordt er zowel fysiek als sociaalpsychisch door vernietigt en verwoest. De hoererij wordt verheerlijk, en gokken gepromoot met alle schadelijke gevolgen van dien.

  Terwijl op pakjes tabak tegenwoordig een prachtige stikker zit, verplicht weliswaar, met ’’roken is dodelijk’’ of iets dergelijks, zitten bars cafés kroegen en andere schadelijke uitgaansgelegenheden met een mooi billboard aan de openbare weg, belachelijk.
  Als ware kinderlokkers, lokken ze de nietsvermoedende jeugdige volksgenoten naar binnen, om hun vervolgens te verleiden tot het gebruik van een breed scala aan schadelijke producten en gewoontes etc, en zo worden zij uiteindelijk mogelijk gegrepen door een verslavende stof of gewoonte met een levenslange verslaving tot gevolg.

  Dat de jeugd op allerlei plekken alcohol en tabak vergif kan kopen en nuttigen is waarlijk een schande. Naast het brood en de krant in supermarkten, op sportclubs wat totaal hypocriet lijkt, men sport voor de gezondheid om zich vervolgens te vergiftigen met een gezellig drankje of tabakje.

  Terwijl de ware vaderlandslievende Nederlander zich verzet tegen de moskee om de hoek, een asielzoekerscentrum of de islamisering van Nederland, worden destructieve ruimtes, producten, gewoontes en tradities ongemoeid gelaten. Terwijl dergelijke zaken het volk van binnenuit vernietigen blijven zij buiten schot, met alle kwalijke gevolgen van dien.


  Weg met alle kroegen, disco´s, alcohol/drugsdealers en weg met al het tabak. Geen tabak, durgs en alcoholvergif meer! Voor niemand!  Het hypocriet aan het geheel is dat dit bericht wordt geplaatst in een subforum wat werkelijk waar ´De Kroeg´ heet, waar uit de algemene acceptatie zelfs hier is doorgedrongen. Wat overigens de noodzaak van een dergelijke draad direct aantoont en wellicht de weerstand die hiertegen bestaat pijnlijk blootlegt. De kroeg die momenteel schadelijker is als de moskee, voor elke Germaan, staat hier bovenaan het lijstje van subforums bah!

  Het idee enkel al dat dat dergelijke zaken worden besproken in een kroeg waar zovele de basis legde en leggen voor verderfelijke gewoontes en zich wekelijks of dagelijks volgieten met vergif. De oorspronkelijk plaats wat zoveel verdriet en verderf heeft voortgebracht voor zovele Germanen.

  Juist deze sociale acceptatie is de oorzaak van zoveel kwaads en die heeft zelf tot hier doorgedrongen. Om te . De Weg is nog Lang. Heel lang.
  semper fidelis

 5. #5
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 08:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  Smile De individuele onwetendheid met betrekking tot de ’’gewoon’’ gebruiker

  De individuele onwetendheid met betrekking tot de ’’gewoon’’ gebruiker

  Pa die een biertje drink bij de voetbal, zijn jeugdige zoon die een wietje rookt met vrienden, opa die een sigaartje rookt, allemaal zaken die wij ’’normaal’’ en onschuldig achten te vinden. De algemene sociale acceptatie van, 1 biertje, 1 sigaretje of 1 wietje kan toch geen kwaad, lijkt echter het grootste probleem te zijn.
  Elk biertje, elk tabakje en elk wietje is schadelijk en slecht! En werkt volksvernietigend.

  Individuen realiseren zich niet dat zij de uithangborden en levende reclame campagnes zijn van volksvernietiging. Het is niet de bedelende alcohol verslaafde die het grootste probleem vormt, het klein aantal crack verslaafde, of de 100 extreme kettingrokers, het is de gematigde en’’gewone’’’gebruiker die deze vernietigende producten sociaal acceptabel maakt, en zo de basis legt voor de langdurige en vernietigende verslaving van vele.

  Zo ook bij hoererij en gokken, die 100 verslaafde fanatici zijn niet zo’n probleem, het zijn de 100 duizenden klein spelers die ’’een gokje wagen’’, zij ondersteunen en scheppen de mogelijkheid tot een verderfelijke volksvijandige gokwereld, zo ook bij alcohol. Gokken lijkt echter nog absurder, terwijl alcohol en tabak tot bepaalde leeftijden sociaal zijn uitgebannen, lijkt gokken eerder gepromoot te worden. Op kermissen en allerlei spelletjes worden kinderen klaargestoomd voor een levenslange carrière als gokverslaafde. Naast het ballengooien staat de muntjes automaat, waar pa en het hele gezin ook maar even langs gaan, kermissen bah! Kermissen ware gok opleidingen en verspreiders van ander verderfelijk goed, weg ermee!

  De gewoon drinker, roker of wiet gebruiker realiseert zich niet dat zijn gedrag verantwoordelijk is voor de zielige extreme gevallen, zij zorgen voor een draagvlak. Deze individuele onwetendheid is de oorzaak dat wij te kampen hebben met tabak, alcohol en wiet verslavingen en gebruikers.
  Zodra het iedereen duidelijk is dat enkel dementerende debielen en idioten giftige en verslavende producten nuttigen is het probleem opgelost. Zodra de gewoon gebruiker stopt, en enkel de echte verslaafde overblijft, verdampt het maatschappelijke draagvlak vanzelf.


  De schadelijkheid van alcohol tabak en wiet zijn echter niet te onderschatten, de hardcore verslaafde pleegt uiteraard roofbouw op zijn lichaam, wat in vrij korte tijd merkbaar is. De gewoon gebruiker ziet de nadelen vaak pas veel later.
  Maar elk glaasje, elk tabakje en elk wietje is schadelijk en giftig, ook kleine hoeveelheden alcohol verhogen de kans op ziektes en vergiftigen het volkslichaam, ook fysiek. De gezondheid lijd eronder, uiteraard is de individuele gebruiker hier niet van op de hoogte, hij meent dat het niet zo’n kwaad kan.
  Echter is het met zo veel in het leven, vele kleine beetjes maken een hoop. Het zijn die kleine beetjes die de criminele volksvernietigende organisaties in stand houden en financieren en zo het volkslichaam vermoorden.

  Het is een probleem dat de hardcore verslaafde verre overstijgt, de miljoenen gewoon gebruikers vormen het probleem. Zij zijn het die met hun gebruik de sociale mogelijkheid scheppen tot gebruik van schadelijke verslavend vergif, volksvijandige organisaties in standhoud, het gezinsleven schaden en het volkslichaam vermoorden.

  Met het gebruik van alcohol, tabak en wiet, wordt de basis gelegd voor een slechte gezondheid,zowel fysiek als geestelijk, en een verspilling van middelen, met alle gevolgen van dien, nog schokkender zijn de gevolgen voor het gezinsleven en het volkslichaam. Gezinnen zijn vaak de dupe van dit nutteloze gebruik met, scheidingen, ruzies, geweld, en algemene verwaarlozing van gezin of kinderen tot gevolg.
  Denkt u eens aan alle vrouwen die mishandeld worden, alle kinderen die verwaarloost worden, alle geweldsuitbarstingen en alle andere vormen van fysiek en geestelijk leed dat wordt veroorzaakt door nutteloos verslavend vergif, wat is het doel hiervan? Wat een plezier, wat een genot, walgelijk!

  Echter wordt door het nuttigen van deze producten ook binnen het gezin nog eens de basis gelegd voor de volgende generatie verslavingen, met alle nadelige gevolgen van dien. Want de ouders geven het slechte voorbeeld aan de kinderen, en zij zetten dergelijke schadelijke gewoontes voort, opvallend bijvoorbeeld dat er ware rokers gezinnen bestaan, en niet-rokers gezinnen, uiteindelijk vaak zonder uitzondering. Er zijn soms wel 1 of 2 pubers die zich afzetten tegen de ouderlijke macht, en binnen schadelijke subculturen worden aangezet tot het nuttigen van allerlei schadelijkheden, echter als zij uiteindelijk de gruwelijke klauw der verslaving kunnen afweren, leven zij net als hun ouders, zonder verslavend vergif. En leggen zij de basis voor een gezond en rijk gezinsleven.

  Dus nooit meer alcohol, tabak of drugs voor de Europide en Germaanse mens!
  semper fidelis

 6. #6
  Senior Member
  Rozenstorm's Avatar
  Join Date
  Dec 2008
  Last Online
  Saturday, April 7th, 2012 @ 12:09 AM
  Ethnicity
  Flemish
  Ancestry
  Flanders
  Subrace
  Alpinid-Nordid
  Country
  Dietsland Dietsland
  State
  East Flanders East Flanders
  Gender
  Age
  32
  Family
  In a steady relationship
  Occupation
  Student
  Politics
  National-Conservatism
  Religion
  Christianity
  Posts
  424
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  1
  Thanked in
  1 Post
  Ik rook zonder wroeging en drink zonder schaamte. Drugs is volksvreemd en roesverwekkend per consumptie. Daar ligt het relevante verschil.
  "La vie est la vie, c'est-à-dire un combat, pour une nation comme pour un homme"
  Charles de Gaulle


 7. #7
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 08:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  Thumbs Down Volksbelang?

  Quote Originally Posted by Rozenstorm View Post
  Ik rook zonder wroeging en drink zonder schaamte. Drugs is volksvreemd en roesverwekkend per consumptie. Daar ligt het relevante verschil.
  Relevante verschil? Het maakt in deze helemaal niets uit of een middel volksvreemd is of niet wat telt is het resultaat, en dat is volksvernietigend. De problemen met alcohol zijn vaak nog groter als met wiet(drugs). Zoals ik in mijn eerdere posts al aanhaalde is het probleem van de gewoon gebruiker enorm.

  Tussen de roesverwekkende werking van alcohol en wiet is weinig verschil hoor. Zoals bij wel meer drugs, treed er gewenning op bij het geregeld nuttigen van dergelijk vergif. Zo ook bij alcohol, dit is eigenlijk ook gewoon een soort drugs enkel gelegaliseerd en elke nuttiging is giftig. De roesverwekkende eigenschap bij tabak is wellicht anders, echter is het absoluut ook giftig en verslavend.


  Maar ik ben blij dat u toegeeft zonder schaamte over miljoenen doden volksgenoten te marcheren, met glas en staafje vergif in de hand, en tegelijkertijd die walgelijke alco en tabak dealers steunt en daarmee de vijanden van het Europide volk voorziet van munitie. Heerlijk toch om vervolgens weer met vlag en wimpel door de straten te gaan voor volk en vaderland? Lekker hypocriet!

  Als u werkelijk gaf om uw volk en opkwam voor het volksbelang zou u doen wat goed is voor uw volk. Zoals in de eerdere berichten al aan gegeven remt alcohol en tabak vergif de ontplooiing van het Europide volk en maakt het miljoenen slachtoffers, verhoogt het de kans op ziekten en is het verantwoordelijk voor een ongekende hoeveelheid leed. Iets waar elke mis(ge)bruiker mede de oorzaak van is. U bent dus indirect verantwoordelijk voor miljoenen slachtoffers terwijl u direct uw eigen lichaam en daarmee het volkslichaam beschadigt en verminkt. En daarmee uw eigen volk door de stront sleept. En dat allemaal zonder schaamte en wroeging, fantastisch!

  U bent niets uw volk is alles!
  semper fidelis

 8. #8
  6th army lives matter
  Chlodovech's Avatar
  Join Date
  Jan 2004
  Last Online
  @
  Ethnicity
  Flemish
  Ancestry
  Frankish
  Country
  Holy Roman Empire Holy Roman Empire
  Gender
  Religion
  Catholic
  Posts
  3,841
  Thanks Thanks Given 
  2,283
  Thanks Thanks Received 
  3,365
  Thanked in
  1,555 Posts
  Voor mij moest het al niet veel gekker worden, en dan krijgen we dit:

  Quote Originally Posted by DeStandaard
  'Maak van België eerste rookvrije land ter wereld'

  BRUSSEL - De wereldvermaarde hartspecialist Pedro Brugada doet een straffe oproep: 'Vaardig in heel België een rookverbod uit. Overal. Altijd.'

  De oproep van Pedro Brugada komt er nadat de vereniging Hartziekte.be een label voor hartvriendelijke voeding lanceerde. De oprichter van Hartziekte.be, Paul Bols, kreeg drie jaar geleden een hartinfarct. Sindsdien voert hij een kruistocht tegen de sluipmoordenaars van het hart, waaronder de sigaret. Hij krijgt daarbij dus steun van Brugada, die scherp uit de hoek komt.

  Pedro Brugada: 'Laat België maar het allereerste land ter wereld zijn met een absoluut rookverbod. Er mag dan nergens meer gerookt worden. België kan dat. Jullie waren al vaker baanbrekers. Kijk maar eens hoe Walen en Vlamingen hier vredevol kunnen samenleven. Of hoe zo'n klein landje toch zo groot uit de hoek komt wanneer hulp wordt gevraagd voor een humanitaire crisis. België heeft meer in zijn mars dan het soms denkt.'

  'Ik ken de bezwaren wel tegen mijn voorstel. Bijvoorbeeld: roken verbieden is asociaal. Kletskoek. Van roken word je ziek, krijg je kanker. Dat is de waarheid. Nog een dooddoener: de overheid verdient aan rokers. Wel, een algemeen rookverbod is nog veel beter voor de staatskas, want de ziektekosten zullen spectaculair dalen.'

  Geboren Spanjaard Brugada vindt dat hij tweemaal recht van spreken heeft. 'Niet alleen als arts, maar ook als ex-roker. Dertig jaar geleden, toen de schadelijke gevolgen van roken nog niet zo bekend waren, rookte ik. Stoppen met roken kan, daarvan ben ik het bewijs.'

  Wat zeggen de politici over dat extreme voorstel? Federaal minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) laat meteen weten dat ze akkoord gaat. Haar woordvoerster stuurt daarna meteen de interventie van Onkelinx in de Kamer over het rookverbod in eetcafés. Die interventie vangt aan met: 'Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik een voorstander ben van een totaal rookverbod.'

  'Pas op', zegt senator Patrik Vankrunkelsven (Open VLD). 'Hier heerst begripsverwarring. Een totaal rookverbod betekent voor de politiek een totaal rookverbod op openbare plaatsen. En niet: een rookverbod dat altijd en overal geldt, dus ook thuis. Als arts ben ik natuurlijk een voorstander van het voorstel van Brugada. Als gewezen politicus weet ik echter dat daar momenteel geen politiek draagvlak voor is.'

  'Niet zozeer uit vrees voor een inkomensverlies voor de staatskas', gaat Vankrunkelsven verder. 'Dat geld wordt wel elders gevonden en een gezonde samenleving is ook goedkoper. Neen, de tijdgeest is gewoon niet rijp voor zo'n drastische ingreep. Misschien over vijf of tien jaar wel. Laat de politiek vandaag maar eerst gaan voor een rookverbod op openbare plaatsen én in het bijzijn van kinderen.'

  Onkelinx is socialist, Vankrunkelsven liberaal. Misschien is Brugada bij hen daarom aan het verkeerde adres voor steun voor zijn absolute rookverbod.

  Maar ook Wouter Van Besien, de nieuwe voorzitter van Groen!, wil niet mee. 'Zo'n extreem rookverbod zou moeilijk afdwingbaar zijn. Je hebt er een enorm zwaar repressief apparaat voor nodig en dat zou uiteindelijk alleen maar de illegale verkoop en het zwartcircuit in de hand werken. Laten we als politici gaan voor het haalbare: een rookverbod op openbare plaatsen.'

  Op Vlaams niveau is Jo Vandeurzen (CD&V) bevoegd voor de volksgezondheid. Zijn woordvoerder denkt niet dat de minister te vinden is voor een absoluut rookvrij Vlaanderen. 'In de discussie over een rookverbod in rusthuizen wilde de minister niet zover gaan om roken ook in de kamers te verbieden. Dat is een te drastische inbreuk op het privéleven. Maar de minister wil wel zwaar inzetten op ontradingscampagnes om de jeugd van het roken af te houden.'
  Bron
  “As brothers and sisters we knew instinctively that if we were going to stand in darkness, best we stand in a darkness we had made ourselves.” - Douglas Coupland

 9. #9
  Senior Member
  Rozenstorm's Avatar
  Join Date
  Dec 2008
  Last Online
  Saturday, April 7th, 2012 @ 12:09 AM
  Ethnicity
  Flemish
  Ancestry
  Flanders
  Subrace
  Alpinid-Nordid
  Country
  Dietsland Dietsland
  State
  East Flanders East Flanders
  Gender
  Age
  32
  Family
  In a steady relationship
  Occupation
  Student
  Politics
  National-Conservatism
  Religion
  Christianity
  Posts
  424
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  1
  Thanked in
  1 Post
  "Jullie waren al vaker baanbrekers. Kijk maar eens hoe Walen en Vlamingen hier vredevol kunnen samenleven. Of hoe zo'n klein landje toch zo groot uit de hoek komt wanneer hulp wordt gevraagd voor een humanitaire crisis. België heeft meer in zijn mars dan het soms denkt."

  "La vie est la vie, c'est-à-dire un combat, pour une nation comme pour un homme"
  Charles de Gaulle


 10. #10
  6th army lives matter
  Chlodovech's Avatar
  Join Date
  Jan 2004
  Last Online
  @
  Ethnicity
  Flemish
  Ancestry
  Frankish
  Country
  Holy Roman Empire Holy Roman Empire
  Gender
  Religion
  Catholic
  Posts
  3,841
  Thanks Thanks Given 
  2,283
  Thanks Thanks Received 
  3,365
  Thanked in
  1,555 Posts
  Da's toch onwerkelijk. Hetzelfde wereldvreemde, sentimentele argument, dat uitgaat van een vermeende gelijkheid tussen Walen en Vlamingen, lazen we al vaker in onze 'vaderlandse pers', maar dan in de context van hun offensief tegen het Vlaamse onafhankelijkheidsstreven.

  Gisteren raakte ook bekend dat op "Trends'" lijst van machtigste vrouwen in Vlaanderen in de top 5 vier Waalse dames prijken - en nummer vijf is Caroline Gennez. Dan weet je het wel.

  Ware het niet van dat kleine clubje Vlamingen dat ons volk gekluisterd houdt, en telkenmale verpatst aan de Belgische belangen, dan zou dit land niet kunnen bestaan. De Walen gaven dat zelf ook al aan, voor hen is België (Vlaanderen) een instrument om hun dromen te realiseren. En wij kunnen de pot op.

  En dan heb je zo'n prof die van de media een forum krijgt om, naast een draconisch voorstel te poneren, z'n neo-Belgicistisch revisionistische overtuiging in de verf te zetten. Hemeltergend.

  Daar kan ik me dus bijzonder over opwinden. Omdat het hier een leugen betreft, op een berg van leugens, die er vaak als zoete koek ingaan bij hogeropgeleiden, die aannemen dat wat progressief is, ook politiek correct moet zijn, en bijgevolg zo'n volledig misplaatste opvattingen koesteren als waren ze de heilige graal.
  “As brothers and sisters we knew instinctively that if we were going to stand in darkness, best we stand in a darkness we had made ourselves.” - Douglas Coupland

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

 1. Waar is mijn draad gebleven?
  By Aistulf in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 7
  Last Post: Friday, August 25th, 2006, 06:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •