Results 1 to 2 of 2

Thread: DE MORAAL - Groot Kapitaal, Geld En Materialisme

 1. #1
  Senior Member
  Lykurgus's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Last Online
  Friday, December 9th, 2011 @ 07:00 PM
  Ethnicity
  Diets
  Subrace
  white
  Country
  Dietsland Dietsland
  Location
  in het centrum der oorsprong
  Gender
  Posts
  143
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  Exclamation DE MORAAL - Groot Kapitaal, Geld En Materialisme

  In het kader van De Maandelijkse Bijdragen


  Moet u het Dietse volk heden ten dagen eens zien. De welvaart is ongekend hoog, maar het volk staat er slechter voor als ooit in mensenheugenis. We leven in een maatschappij waar consumeren is verheven tot een hoofddoel an sich, en materiële rijkdom een algemeen ideaal.

  Het Dietse volk lijkt verslaaft. De individuele drang naar materiële rijkdom neemt grootse vormen aan. Ten koste van land, volk, natie en eigenlijk alles, willen zij zichzelf verrijken. Grootkapitalistische bedrijven verdienen bakken met geld over de rug van hardwerkende burgers. Om deze vervolgens hun geld weer afhandig te maken aan veelal overbodige luxeproducten en diensten. De sociale indoctrinatie en maatschappelijke acceptatie van de geldgraaierij is een vijand van ons volk.

  Kijkt u eens waar geld, kapitaal en welvaart de mens heeft gebracht. Bejaarde worden weggestopt in verzorgingstehuizen, kinderen in opvang tehuizen. Man en vrouw werken beide 40 uur per week voor geld! Geld! Geld! Het drijft het volk uiteen, verdeeld het en vernietigt land en volk. De aangewakkerde hebzucht smeet het volk om tot geldwolven, dieven, gieren verraders, en uitbuiters, waar is de moraal?


  Laat u niet leiden door hebzucht, rijkdom of geld, vervreemd niet van uw naaste uw land uw volk. Laat u niet uiteendrijven tot nietszeggend individu, zelfvernietigend en machteloos consument, die enkel hongeren naar de nieuwe serie van product X. Ware rijkdom wordt nimmer gekoesterd door geld of materiële rijkdom, laat u niet bedriegen met teksten als,’’alles is te koop’’ wie u dit wil laten geloven heeft er zelf vaak het meeste baat bij. Geld, goud edelstenen, marmer en zilver zijn kostbaarheden die komen en gaan, maar het kostbaarste bezit dient nimmer te vergaan: land, volk en ras.


  Een ieder probeert zoveel mogelijk te vergaren, bedrijven, overheid en burgers, over de rug van werknemers, klant of overheid maar bovenal het volksbelang. Niet het gemeenschappelijke belang staat voorop nee, ieders individuele belang.

  Mensen dromen van bergen geld, goud en andere materialistische rijkdom. Mensen doen de gekste dingen voor geld, enkel wordt niet het juiste gedaan voor het volk. De mens lijkt vergeten te zijn dat er meer vormen van rijkdom zijn, ondanks dat de totale maatschappij materialistisch is ingesteld kan en zal deze niet overwinnen.

  U kunt uw hele leven spenderen aan het vergaren van materialistisch kapitaal enkel zal en kan het niet eeuwig doen voortleven. Was is het doel? Het vergaren van geld kan onmogelijk het hoogste doel zijn, geld kan enkel als middel dienen, voor het verwezenlijken van een hoger doel.

  Dus vergeet nimmer: U ben niets, uw volk is alles!
  semper fidelis

 2. #2
  Member
  gervoyse's Avatar
  Join Date
  Sep 2010
  Last Online
  Thursday, December 8th, 2016 @ 08:50 AM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  dutch
  Subrace
  Nordid
  Country
  Belgium Belgium
  State
  West Flanders West Flanders
  Location
  zeebrugge
  Gender
  Age
  39
  Family
  Single adult
  Occupation
  shiptechnician
  Politics
  national socialist
  Religion
  science
  Posts
  19
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  0
  Thanked in
  0 Posts

  het eens zijnde

  Materialisme en kapitalisme zijn een grote smet geworden de dag van vandaag onder ons volk. Het wederzijds respect , dat volgens mij de grootste waarde is tussen de mensen is ver te zoeken. Die duivelse gemoedsverstoorders als genoemd zijn waarlijk een grote vijand , want worden door de media zwaar voorgeheven, en bij gevolg de zwakkeren van geest en onze jongeren het slachtoffer van worden (mtv generatie). Laten wij die de gezonde kennis van verbondenheid nog bezitten de strijd voort zetten tegen die demonen.

Similar Threads

 1. Intellektuele Kapitaal in die Afrikaner-Regs
  By Stormraaf in forum Southern Africa
  Replies: 1
  Last Post: Sunday, September 4th, 2011, 08:07 PM
 2. Meer Geld Voor Hoogbegaafde Leerlingen
  By GroeneWolf in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 1
  Last Post: Saturday, September 6th, 2008, 01:19 AM
 3. Groot-Nederland
  By GroeneWolf in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Tuesday, June 17th, 2008, 03:54 PM
 4. Moraal / Desnoods staatsopvoeding
  By Chlodovech in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 1
  Last Post: Wednesday, January 11th, 2006, 01:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •