Results 1 to 2 of 2

Thread: Vogelaar Vergelijkt Opkomst Wilders Met Nationaal-Socialisme

 1. #1
  Funding Member
  ĄFriend of GermanicsĒ
  Funding Membership Inactive
  Dagna's Avatar
  Join Date
  Sep 2007
  Last Online
  Friday, July 31st, 2020 @ 02:15 PM
  Ethnicity
  Anglo-American
  Ancestry
  Northern German, Scandinavian
  Subrace
  Nordid
  Country
  Norway Norway
  Location
  Norway
  Gender
  Age
  44
  Politics
  Classic Liberalism
  Religion
  Agnosticism
  Posts
  2,097
  Thanks Thanks Given 
  24
  Thanks Thanks Received 
  163
  Thanked in
  120 Posts

  Vogelaar Vergelijkt Opkomst Wilders Met Nationaal-Socialisme

  Vogelaar vergelijkt opkomst Wilders met nationaal-socialisme


  Oud-minister Ella Vogelaar (PvdA) waarschuwt voor de opkomst van de PVV: 'In de jaren dertig van de vorige eeuw onderkenden velen ook pas de dramatische gevolgen van het nationaal-socialisme toen het te laat was.'

  http://www.nujij.nl/vogelaar-vergeli....5961664.lynkx


  Die Sonne scheint noch.

 2. #2
  Senior Member
  Old Winter's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Last Online
  Monday, February 28th, 2011 @ 09:30 PM
  Status
  Available
  Ethnicity
  Dutch
  Ancestry
  French, Zeelandic, Dutch.
  Subrace
  CeltoGermanic
  Country
  Netherlands Netherlands
  Location
  Rotterdam
  Gender
  Politics
  None
  Religion
  Racial occultism
  Posts
  1,857
  Thanks Thanks Given 
  0
  Thanks Thanks Received 
  31
  Thanked in
  31 Posts
  Wat een grap, Vogelaar is voor massa-immigratie en Wilders werkt samen met Zionistische organisaties, het verschil ? geen, gezien zelfbenoemde Zionistische organisaties al vanaf de eerste dag massa-immigratie naar blanken landen steunen, sterker nog, hun hebben deze beweging op gang gebracht, lees het boek The Culture of Critique van Kevin Macdonald maar eens mensen.

  Een uitspraak van Wilders:

  "Wij [Westerlingen] hebben allemaal Jeruzalem in ons bloed en in onze genen. Wij leven en ademen allemaal Jeruzalem. Wij praten de taal van Jeruzalem. Wij dromen Jeruzalem. Simpelweg omdat de waarden van het oude IsraŽl de waarden van het Westen zijn geworden. Wij zijn IsraŽl, en IsraŽl zit in ons allen... .. we moeten altijd blijven onthouden waar we vandaan komen. We komen allemaal uit Jeruzalem.”

  Wilders en IsraŽl
  Wilders heeft van zijn zeventiende tot zijn negentiende in IsraŽl gewoond en in de afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij, naar eigen zeggen, zo'n veertig maal IsraŽl bezocht, waar hij o.a. Ariel Sharon en Ehud Olmert ontmoet heeft.

  Oorspronkelijk wilde Wilders verhuizen naar de Joodse staat omdat hij vond dat je daar nog 'kon werken voor je geld'. Wilders werkte aldaar in broodfabrieken en een moshav, om met zijn verdiende geld rond te reizen in IsraŽl en omliggende landen. Langzaamaan is hij van IsraŽl gaan houden, of zoals Wilders het zelf in 2003 in een verkiezingstoespraak in Tel Aviv verwoordde: ‘Vele interessante landen in deze regio heb ik de afgelopen jaren bezocht: van SyriŽ tot Egypte, van TunesiŽ tot Turkije en van Cyprus tot Iran, maar nergens heb ik dat speciale gevoel van verbondenheid dat ik steeds weer krijg als ik op het Ben Goerion-airport voet op IsraŽlische bodem zet.’

  Op een conferentie van hardliners over de Islam in Jeruzalem op zondag 14 december 2008, waar ook Fitna te zien was, kreeg Geert Wilders als enige van de 6 sprekers een staande ovatie van de 600 aanwezigen. Wilders hield zijn publiek in het Menachem Begin Heritage Center in Jerusalem voor "dat de terroristische aanslagen in Bombay aantonen dat er geen gematigde Islam bestaat en dat het tijd wordt dat het Westen zich realiseert dat het in een conflict is met de brede Islam-geloof.".

  IsraŽl is de "voorhoede" van het Westen en in die hoedanigheid de eerste verdedigingsgordel van Europa tegen de oprukkende "islamiseringsgolf". Dat stelt Geert Wilders in een gesprek met de IsraŽlische krant Haaretz op 18 juni 2009. Helaas, aldus Wilders, beseft Europa dit niet en blijft de EU "eenzijdig tegen IsraŽl". In het interview liet Wilders ook zijn licht schijnen over de Kairospeech van Obama, de tweestatenoplossing en de (eveneens) omstreden IsraŽlische minister Avigdor Lieberman. In het interview met Haaretz zegt Wilders "geschokt" te zijn over de uitspraken van Barack Obama in Kairo, waarin een lans werd gebroken voor een toenadering van het Westen tot de Orient. De speech werd door de rest van de wereld als een verademing onthaald na de jarenlange zwart-wit retoriek ter zake van de regering Bush. Gevolg van de speech: "IsraŽl, dat tot dusver op de steun van de VS kon rekenen zelfs wanneer die niet van Europa kwam, gaat moeilijker tijden tegemoet".


  Nee, de eerste echte Nationaal Socialist moet ik nog tegenkomen in Nederland, ben benieuwd hoe Vogelaar (''ex''-communist) reageert als iemand haar verteld dat Wilders een Zionist is en dat Zionisme al vanaf het begin massa-immigrate van niet-Europeanen naar Europa steunt, sterker nog, dat is een groot gedeelte van het Zionisme, iets waar 99% van de zogenaamde anti-zionisme pagina's het nooit over hebben.

  Ik heb op meerdere forums gezeten waar je veel mag zeggen, over alles, je mag zelfs beweren dat je tegen Zionisme en Israel bent maar zodra je de connectie Zionisme/massa-immigratie laat zien word je gelijk gebanned, heel erg vreemd.

  De islam is niet het probleem, immigratie is het probleem, de islam is niks anders dan een soort sekte die een groep buitenlanders aanhangen zodat ze meer subsidie krijgen, immers, het geld naar de Marokkaanse moskee gaat naar de Marokkaanse gemeenschap en het geld naar de Turkse moskee gaat naar de Turkse gemeenschap, niet de religie, de sekte weg ? zit je nog steeds met de voormalige aanhangers, en integendeel tot Wilders wil ik die juist wel weg hebben.

Similar Threads

 1. Opkomst van Hamaland
  By Frans_Jozef in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 0
  Last Post: Monday, January 1st, 2007, 11:12 PM
 2. Wereldwijde nationaal-socialistische aktiedag
  By r.kleinschmidt in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 2
  Last Post: Saturday, September 16th, 2006, 02:44 PM
 3. Replies: 0
  Last Post: Sunday, July 3rd, 2005, 09:29 PM
 4. Nationaal-Socialisme in het hedendaagse Rusland! (met video)
  By Aistulf in forum Netherlands & Flanders
  Replies: 2
  Last Post: Saturday, June 25th, 2005, 07:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •