PDA

View Full Version : Already viewed this thread.



Thorburn
Saturday, October 1st, 2005, 07:38 PM
Not working.

Loki
Saturday, October 1st, 2005, 07:44 PM
Yes I know, unfortunately... there is an incompatibility issue. I had to disable the feature since it messes up the forum.

Thorburn
Saturday, October 1st, 2005, 07:48 PM
Yes I know, unfortunately... there is an incompatibility issue. I had to disable the feature since it messes up the forum.
How can this be? It works on Skadi, Stirpes, &c.

Loki
Saturday, October 1st, 2005, 07:51 PM
How can this be? It works on Skadi, Stirpes, &c.

I'm not sure, but this particular thing caused the forum to crash a while ago. Every time I enable it, it happens again. :confused:

Anyway I have some other conflicts too... I cannot vote on polls. I think I'll have to reset all my templates and re-edit them for hacks.

Thorburn
Saturday, October 1st, 2005, 07:54 PM
I'm not sure, but this particular thing caused the forum to crash a while ago. Every time I enable it, it happens again. :confused:

Anyway I have some other conflicts too... I cannot vote on polls. I think I'll have to reset all my templates and re-edit them for hacks.
Interesting. We have some other DB issues. I'll look into them at some stage -- otherwise it might be recommended to reinstall 3.5 from scratch, then import the DB with ImpEx.

Loki
Saturday, October 1st, 2005, 08:04 PM
Interesting. We have some other DB issues. I'll look into them at some stage -- otherwise it might be recommended to reinstall 3.5 from scratch, then import the DB with ImpEx.

Well, these issues don't appear on the default templates (see the "original" style). So it must be my template edits that are conflicting somehow.